OncoReflex

OncoReflex-massages worden toegepast bij mensen met kanker en zijn erop gericht om de kwaliteit van leven te verbeteren.

OncoReflex kan ondersteuning bieden voor, tijdens en na de reguliere behandelingen. De ontspannende, zachte en prettig aanvoelende massage heeft een positieve uitwerking op het zenuwstelsel. Hierdoor kunnen klachten als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, angsten, slapeloosheid en depressie verminderen.

De massages worden aan jouw wensen aangepast en afgestemd op je klachten en conditie. Hierdoor raakt je lichaam niet verder uit balans, maar ontspant het juist.

Ook als de reguliere behandelingen achter de rug zijn kan OncoReflex prettig zijn en ondersteuning bieden. Er valt op emotioneel gebied vaak nog veel te verwerken en er kunnen allerlei restverschijnselen van de behandelingen zijn. Men kan bijvoorbeeld last hebben van vermoeidheid, depressiviteit, vergeetachtigheid en smaakverlies. OncoReflex kan helpen bij het hervinden van lichamelijke en geestelijke balans.

De OncoReflex massages zijn nadrukkelijk bedoeld als ondersteuning en zijn in geen enkel opzicht bedoeld als medische behandeling. Die zijn vanzelfsprekend voorbehouden aan reguliere artsen en oncologen.